Bjergly Palleindustri logo

BJERGLY

PALLEINDUSTRI

RING OG FÅ ET GODT TILBUD

+45 3165 8538

Om Bjergly Palleindustri

Bjergly Palleindustri fremstiller specialpaller

FOTO: Patrick Christensen, 2020

Derfor skal I vælge Bjergly Palleindustri

Hvorfor vælge Bjergly Palleindustri? Fordi kunder gerne vil have kvalitet og samtidigt spare penge - så enkelt er det!

Vælg Bjergly Palleindustri når I skal have fremstillet specialbyggede paller, kasser eller standardkasser, engangspaller, halvpaller og kvartpaller efter rådgivning, design og jeres krav og ønsker.Bjergly Palleindustri har en sund økonomi, sikret generationsskifte og oplever stabil vækst, der er baseret på en årelang kvalitetsproduktion af emballage til godstransport på et meget højt service- og produktionsniveau.

KONTAKT

 
 
 
 
 

Eller ring på tlf 3165 8538

Hans Jørn & Patrick fra Bjergly Palleindustri

FOTO: Patrick Christensen og Hans Jørn Christensen, ejerne bag Bjergly Palleindustri

NYHED:

Bjergly Palleindustri på Stevns er nu et familieforetagende

Siden 2007 har Hans Jørn Christensen drevet selvstændig virksomhed indenfor palleproduktion på Stevns - men sidste år indtrådte sønnen Patrick Christensen som kompagnon i firmaet.


Det sker som led i et senere generationsskifte, hvor sønnen Patrick Christensen en gang i fremtiden tager over og faderen Hans Jørn Christensen går på pension.


Bjergly Palleindustri producerer alle former for specialpaller, transportkasser på specialmål og med et fælles ansvar for, at virksomheden går i den rigtige retning, vil far og søn aktuelt videreføre virksomhedens værdier sammen og sikre fremdrift.

Hans Jørn har 36 års brancheerfaring. Først som driftsleder i anden pallevirksomhed, senere som selvstændig virksomhedsejer. Med sig i bagagen har Patrick erfaring fra branchen, som produktionsmedarbejder og har de seneste år lagt flere og flere arbejdstimer i faderens travle virksomhed på Stevns. Derfor er det et naturligt valg, at Patrick indtræder i virksomheden.


De jobmæssige livserfaringer komplementeres af et godt samarbejde mellem far og søn.

”Vi ved, hvor vi har hinanden, og det er en stor fordel i det daglige arbejde, og når der skal træffes beslutninger,” fortæller faderen Hans Jørn, der er stolt over at sønnen har valgt at indtræde i virksomheden.


Selvom pallefremstillingen på Stevns går strygende med stigende efterspørgsel på specialpaller, er der også plads til nyskabelse, forklarer far og søn, der har planer om at udvide virksomheden med nye palleprodukter.

BJERGLY PALLEINDUSTRI

Bjergly Palleindustri, grundlagt i 2007 af Hans Jørn Christensen, fremstiller specialbyggede paller, kasser, samt standardkasser, halvpaller og kvartpaller efter rådgivning, design og kunders ønsker med stor fokus på kvalitet, service og produktion til den aftalte tid.

Godkendelse til produktion af paller og kasser

RING OG FÅ ET

GODT TILBUD

RING PÅ
+45 3165 8538

+45 2441 9451

ÅBNINGSTIDER
MAN-TOR - 07.30 til 16.00
FREDAG - 07.30 til 15.00

Ophavsret ved Bjergly Palleindustri
Hjemmeside af Stevnsdesigneren

DERFOR SKAL I
VÆLGE OS

Gode priser
Høj kvalitet
Stor erfaring

Hurtig levering

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend