Plantetrappe med flytbare kassebakker

Plantetrappe med

flytbare kassebakker

- Fritstående plantestativ til krydderier eller blomster

Skab en smuk pryd- og urtehave, hyggelig altan eller spændende gårdbutik med en fritstående plantetrappe af træ.

De tre plantebakker, som udgør hylder, kan

nemt tages ud og sættes ind igen.

Den fritstående plantetrappe af træ med kassebakker kan du bruge til at stille krydderier og blomster eller frugt og grønt i og kan benyttes på altanen, terrassen, drivhuset, udhuset eller som charmerende bondegårds-display til gårdbutik eller butikssalg.


Plantekasserne sidder løst på hvert sit trin og er derfor aftagelige og gør det nemt for dig at arbejde med indholdet af plantetrappen.


Hele plantetrappen er nem at flytte. Har du flere plantetrapper kan du med fordel sætte dem ved siden af hinanden eller med ryggen op af hinanden og bruge dem som rumdeler.

Og med skiltet i toppen kan du give plantestativet lige det navn eller tilbud til kunden, du ønsker.

Plantestativ af træ

Vælg mellem høvlet eller uhøvlet plantetrappe

Klik på billederne for at bladre i stor størrelse

Du kan vælge mellem en høvlet eller uhøvlet plantetrappe. Den uhøvlede plantereol (ved gul husmor) er produceret af forskallingsbrædder af nåletræ og har et mere råt udtryk, mens den høvlede trappe er af glat finthøvlet træ. Begge plantereoler har identisk opbygning og mål.

Du kan, med din plantetrappe, sætte dit helt eget personlige præg med farver eller olie efter din smag. Måske er det kun kasserne, der får en farve og skelettet, der behandles med olie, så du bevarer træets naturlige farve, eller også kan du male hele plantestativet i én enkelt smuk farve. Der er alle muligheder for at få reolen til at passe til dit uderum.

Detaljer

Fritstående plantetrappe uden brug af væg med 3 aftagelige kassebakker

Vælg mellem høvlet og uhøvlet reol


Mal selv i de farver eller olie, du ønsker

Mål
Samlet H155 / B66 / D82 cm

Lille bakke B61 / D38 cm 
Mellemstor bakke B61 / D53 cm 
Stor kassebakke B61 / D68 cm


Materiale

Reolen er af varmebehandlet nåletræ fra bæredygtig træproduktion


100% fri for giftig trykimprægnering

Køb fritstående plantetrappe

- høvlet eller uhøvlet

Plantereolen består af tre bakker, to monterede sider med tre afstivningsbrædder og et skilt i toppen. Bakkerne er ikke forskudt bagtil, men udnytter hele plads, sådan at der er en lille plantebakke, en mellemstor bakke og en stor bakke i bunden. Se målene under Detaljer.

Uhøvlet plantetrappe kr. 749,- inkl. moms

Høvlet plantetrappe kr. 949,- inkl. moms

Stevns Sortiment er et brand under Bjergly Palleindustri ApS, der sælger pallemøbler og andre trævarer og vil løbende udvikle nye produkter, når en idé eller efterspørgsel dukker op. Følg os på Facebook eller Google Business Profile for nye produkter og tilbud. Se hvordan du bestiller og køber varer.