Bjergly Palleindustri

Forside  >  Om os  >  Kundecases

Kundecases

Vi samler kun på tilfredse kunder

Vores gode kunde, Bent Brüsch fra Brüsch Precision A/S, er én blandt mange af vores gamle kunder, der har holdt sig til Bjergly Palleindustri, når transportemballage til udlandet skal produceres hurtigt og til en god pris.


Brüsch Precision A/S transporterer mange varer til udlandet og i tidernes morgen blev det med metalbure, der skulle returneres til Danmark. Metalburene var en dårlig løsning, der samlet kostede en formue. Vi byggede derfor en kasse, der kunne det samme som metalburene, men til en væsentlig billigere pris. Bent var klar på idéen fra start og har bestilt vores kasser gennem flere år.

Brusch - kunde hos Bjergly Palleindustri

Det siger Brüsch:

Vi er meget glade for den form for løsning med kasserne. Det har givet os en fornuftig besparelse på vores fragt til udlandet. Og varen kommer altid frem til kunden i god og sikker stand.

Kasser af træ sparer penge
Specialbygget pallekasse m vinkeljern
Specialbygget kasse - Bjergly Palleindustri
Ramper en del af løsningen til Damasec

Damasec sparer tid med effektiv løsning fra Bjergly Palleindustri

Damasec Defense Systems er en ny spændende kunde, som tidligere har haft store udfordringer med gods til fragtbiler. Godset var altid placeret i den forkerte rækkefølge i fragtbilen, og med flere forskellige destinationer blev på- og aflæsning af gods til for meget arbejde.


Vi byggede en kasse med vinkeljern, der altid ligger i bunden og med rammer ovenpå. På den led er kasserne altid til at få fat på. Den nederste kasse bruges til deres rampe, så kasserne forbliver hvor de skal og ikke glider af og eventuelt forvolder personskade.

Damasec - Kunde hos Bjergly Palleindustri

Det siger Damasec:
Bjergly Palleindustris løsning fungerer rigtig godt. Kassen passer perfekt til en fragtbil og sparer os for en masse dobbeltarbejde. Nu skal vi ikke længere rykke rundt på vores tunge rammer ved håndkraft.

Dyre metalbure udskiftes med billigere trækasser

Levering af specialbygget paller og kasser
Specialbygget paller og kasser

Specialpaller fra Bjergly Palleindustri styrker samarbejdet

Gennem flere år har Ringsted Pallehandel været både en kunde og samarbejdspartner - et samarbejde, som udvikler vores virksomheder og styrker vores kunder på den korte og lange bane.


Vi leverer en hel del paller og glasbukke med specialmål til Ringsted Pallehandel, som videresælges til deres kunder, samtidigt køber vi standardpaller og lignende standardemballage af dem.

Ringsted Pallehandel - Samarbejdspartner hos Bjergly Palleindustri

Det siger Ringsted Pallehandel:

Vi har altid haft et fremragende samarbejde og bruger hinanden til det vi hver især er gode til.