Bjergly Palleindustri

Forside  >  Om Stevns Sortiment

Stevns Sortiment - Spring bøvlet over! 

Stevns Sortiment - færdige pallemøbler

Om Stevns Sortiment

Stevns Sortiment - pallemøbler af original design

Har du ønsker eller spørgsmål til et produkt?

Kontakt Stevns Sortiment på mail
ss@bjerglypalleindustri.dk

eller skriv/ring på telefon 2441 9451


Sådan bestiller du varer.
Herunder ses også Stevns Sortiments handelsbetingelser.

Stevns Sortiment er en produktlinje under Bjergly Palleindustri ApS, der sælger pallemøbler og andre trævarer og vil løbende udvikle nye produkter, når en idé eller efterspørgsel dukker op.


Følg os på Facebook

Ofte passer en standardpalle eller pallekasse ikke til varevognen eller lastbilen, eller også er godset, der skal transporteres, for anderledes til at det kan stilles på en traditionel palle. Siden 2007 har vi i Bjergly Palleindustri netop beskæftiget os med at bygge nogle helt specielle paller til helt specielle transporter.


Men gennem årene har vores kunder tit og ofte spurgt, om vi ikke også kunne bygge nogle pallemøbler eller plantekasser til dem.


Så nu har vi taget springet og kan med stor glæde præsentere Stevns Sortiment med salg af pallemøbler og anden træproduktion primært til private.

Stevns Sortiment stempel på træ

Med Stevns Sortiment, som er et brand under Bjergly Palleindustri ApS, producerer vi træprodukter af eget originalt design, fremstillet af træ fra vores øvrige produktion.


Det rå træ giver os mulighed for at udføre produktionen til fornuftige priser, som fortsat tillader kunderne at sætte deres eget personlige præg ved at slibe, male eller oliere produkterne.

Alle produkter stemples med et Stevns Sortiment-logo. På logoet ses Stevns Klint, som leder tankerne hen på vores naturskønne omgivelser. Og Stevns vises som en ø, da vi - i hvert fald lokalt - er bekendt med, at vi har vand hele vejen rundt om os. Officielt er Stevns en halvø, da det meste af vores land er til kyst.


Stevns Sortiment vil løbende udvikle nye spændende produkter, når en passende idé eller efterspørgsel dukker op. Følg med på vores hjemmeside eller på vores Google My Business-profil for nye bestillingsvarer.