Bjergly Palleindustri

Forside  >  Om os  >  Nyheder  >  Nyhed: Efterår 2019

Bjergly Palleindustri nyheder

Nyhed: Efterår 2019

Bjergly Palleindustri på
Stevns er nu et familieforetagende

Siden 2007 har Hans Jørn Christensen drevet selvstændig virksomhed indenfor palleproduktion på Stevns - men i september 2019 indtrådte sønnen Patrick Christensen som kompagnon i firmaet.

Far og søn sammen om Bjergly Palleindustri

KONTAKT

 
 
 
 
 

Eller ring på tlf 3165 8538

Det sker som led i et senere generationsskifte, hvor sønnen Patrick Christensen en gang i fremtiden tager over og faderen Hans Jørn Christensen går på pension.


Bjergly Palleindustri producerer alle former for specialpaller, transportkasser og pallekasser på specialmål og med et fælles ansvar for, at virksomheden går i den rigtige retning, vil far og søn aktuelt videreføre virksomhedens værdier sammen og sikre fremdrift.

Hans Jørn har 36 års brancheerfaring. Først som driftsleder i anden pallevirksomhed, senere som selvstændig virksomhedsejer. Med sig i bagagen har Patrick erfaring fra branchen, som produktionsmedarbejder og har de seneste år lagt flere og flere arbejdstimer i faderens travle virksomhed på Stevns. Derfor er det et naturligt valg, at Patrick indtræder i virksomheden.


De jobmæssige livserfaringer komplementeres af et godt samarbejde mellem far og søn.

”Vi ved, hvor vi har hinanden, og det er en stor fordel i det daglige arbejde, og når der skal træffes beslutninger,” fortæller faderen Hans Jørn, der er stolt over at sønnen har valgt at indtræde i virksomheden.


Selvom pallefremstillingen på Stevns går strygende med stigende efterspørgsel på specialpaller, er der også plads til nyskabelse, forklarer far og søn, der har planer om at udvide virksomheden med nye palleprodukter.